سه شنبه 28 مهر 1405 - Tue 20 Oct 2026
  • لاوروف امروز در تهران + فیلم

  • تدریج جواب داد؛ واردات بنزین متوقف شد

  • مهرداد اخلاقی با حکم رئیس جمهور رسما وزیر دفاع شد

  • بن‌گویر خطاب به یهودیان فرانسه: به خانه‌تان بازگردید

  • خاطره‌ای از شهید نیل فروشان

  • محله‌ای در ترکیه زیر آب رفت / فیلم

  • از دره درخشان تا قبرستان آمریکایی‌ها در ارومیه / عکس

  • پیام تبریک سرلشکر وحیدی در پی قهرمانی جهان

  • ماجرای شهید مظلوم با لباس‌های‌ عجیب

  • ما برای تصمیم‌های احمقانه آمریکا و اسرائیل لحظه‌شماری می‌کنیم

  • ماجرای حمله منافقین به نهادهای حاکمیتی چه بود؟+ فیلم

  • قیمت تخم‌مرغ امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد زیر ۲۳ سال

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه 27 مهر ۱۴۰۵

  • انتشار فیلم و عکس از حملات یمن مجازات دارد

  • فوری /احتمال پیک آنفلوآنزا در آبان‌ماه

  • فرار اینشتین، مرگ ادیسون و فتح زهره / عکس

  • کیفیت دوران پیری زنان با قهوه

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • هشدار درباره افزایش ابتلا به HPV

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 34168
    تاریخ انتشار: 12/مرداد/1395 - 10:36
    پایگاه خبری حامیان ولایت /بین الملل

    ایمیل‌های کلینتون نشان می‌دهد او به داعش در سوریه سلاح فروخته است / هیلاری کلینتون دستور فروش تسلیحات نظامی آمریکا به قطر را صادر کرده است.

    پایه گذار وبسایت ویکی لیکس از دستور وزیر خارجه سابق آمریکا برای فروش تسلیحات نظامی به گروه تروریستی داعش در سوریه خبر داده است.

     ایمیل‌های کلینتون نشان می‌دهد او به داعش در سوریه سلاح فروخته است / هیلاری کلینتون دستور فروش تسلیحات نظامی آمریکا به قطر را صادر کرده است.

    جولیان آسانژ مالک و پایه گذار وبسایت ویکی لیکس در مصاحبه با "دموکراسی ناو"، تاکید کرد: هیلاری کلینتون در دوره ریاست جمهوری اوباما، دستور فروش تسلیحات نظامی آمریکا به قطر را صادر کرده است.

    وی در ادامه تصریح کرد: کلینتون همین طور دستور فروش تسلیحات نظامی آمریکایی به شورشیان لیبی را نیز صادر کرده تا رژیم معمر قذافی را سرنگون کند و سپس این تسلیحات به سوریه منتقل شده تا دولت بشار اسد را سرنگون نماید.

    کلینتون نقش مهمی در سازماندهی گروه موسوم به دوستان سوریه داشته تا از تغییر رژیم در سوریه توسط سازمان سیا حمایت نماید.

    کلینتون اوایل سال 2013 میلادی در جریان شهادت دادن پس از حملات تروریستی بنغازی، هرگونه اطلاع داشتن از فروش تسلیحات نظامی را رد کرده است.

    ولی جولیان آسانژ اظهار داشت: 1700 ایمیل منتشر شده کلینتون نشان می‌دهد که او ارتباط مستقیمی با انتقال سلاح به لیبی و سوریه و فروش سلاح به داعش و القاعده داشته است.

    منبع : تسنیم

    نظرات بینندگان
    نظرات شما